• +86 07608862860
  • Kontakt nüüd
  • Miks valida kasutada Hõbedane käsi sanitar spray?

    Vabastusaeg: 2020-07-07 17:38:42  Löögid: 14

    Alates COVID-19 või Novel coronaviruse puhangust levis see üle kogu maailma.Maailma Terviseorganisatsiooni poolt pandeemiaks kuulutatud COVID-19 kriis mõjutas mitmeid maailma riike.Teave COVID-19 ennetamise kohta on paljundatud igal juhul#101;.Üks parimaid viise ohutuse tagamiseks on pesta käsi korrapäraste ajavahemike järel seebist ja veest.


    Käte desinfitseerimisvahendid ja desinfektsioonivahendid on COVID-19 perioodil väga olulised.Pikkade tundide jooksul püsib koroonviirus erinevatel pindadel, mida puudutatakse regulaarselt kätega.Ei   käte õigeaegne pesemine, viirus võib nakatada meid koroonviirusega, kui meie käed puutuvad kokku silmade, nina või suuga.Seetõttu on soovitatav sageli käsi puhastada.Alkoholi desinfitseerimispihusti   peetakse efektiivseks ja mugavamaks.


    Mis on Hõbedane käsi sanitar?

    Hõbedase käe desinfitseerimisseadmed   Hõbedane ioonid.Hõbeioonid tähendavad hõbeaatomeid, mis eksisteerivad ioniseerivas olekus.Nendest aatomitest on kadunud üks või mitu elektroni.Neil on oksüdeeriv jõud ja neid kasutatakse enamasti tavaliste desinfitseerimisvahendite ja steriliseerimisvahenditena.Nad hävitavad täielikult baktereid, viiruseid ja seeni.Need on ohutud inimestele, loomadele ja taimedele.

    Hõbe-Ioni Käe Sanitari funktsioonid:

    ?   See tapab kõik bakterid, viirused ja seened, täielikult.

    ?   See võib kiiresti tappa 99.999% mikroobsete ainete.

    ?   Pika aja jooksul pärast esialgset manustamist jätkab see pindade desinfitseerimist.


    Alkoholi käsisanitarid v/s Hõbedase käe sanitarid

    _;   Pikaajaline kaitse

    Hõbedase käe desinfitseerimisvahendil on pikaajaline kaitse pisikute eest, jättes käed pehmeks, puhtaks ja värskeks.Aga alkoholi desinfitseerimisvahendi pihusti töötab, kuni käed kuivavad.

    _;   Parem lõhn.

    Hõbedane käsi lõhnab paremini kui tavaline alkoholi baasil desinfitseerimisvahend.

    _;   Naha kuivuse vältimine

    Hõbedase desinfitseerimisvahendi pihustil on looduslikud niisutusained, mis säilitavad naha niiskustasakaalu ja vähendavad keemilist ärritust.Wher&35;101;alkoholi desinfitseerimisvahendi pihustid jätavad käed sagedasel kasutamisel kuivaks.Hõbedase ioonide desinfitseerimisvahendil on samad eelised kui määrdunud desinfitseerimisvahendi pihusti alkoholil.


    DIY Hand Sanitizer Spray v õi Homemade Hand Sanitizer Spray v/s Silver-ion Hand Sanitizer

    Kuigi mõningates kohtades on võimalik Sanitizerite puudus, üritavad paljud inimesed valmistada käsitsi valmistatud desinfitseerimisvahendi pihusteid.Siiski, inimesed ei tohiks proovida teha käsitsi desinfitseerimise pihustid   ilma ekspertjuhisteta.

    Let&35;39;s analüüsi

    _;   Toote efektiivsus

    On olemas erinevaid riske, kriitiliselt kasutamine koostisainete, mis võivad osutuda ebatõhusaks coronavirus.Spetsiaalselt määrdunud naturaalne sanitar spray   mis on alkoholivaba, võib sisaldada muid koostisosi, nagu bensalkooniumkloriid ja eeterlikud õlid.Need käte desinfitseerijad võivad vähendada pisikute kasvu, kuid ei hävita neid.Wher&351;101;kuna hõbeioonide käsi-desinfitseerimisvahendi pihustil on tugevad antimikroobsed omadused.Selle kasutamine ei avalda kahjulikku mõju.

    Wherekuna Hõbeiooni käte desinfitseerimisvahendi pihusti on teinud eksperdid, kellel on õiged koostisosad, mis osutuvad bakterite tõrjes väga tõhusaks.See kaitseb meid tõhusalt koroonviiruse nakkuse eest.

    _;   WHO suuniste järgimine

    DIY käte desinfitseerimisvahendi pihustil ei pruugi olla sobivaid koostisosi, et teha seda vastavalt WHO soovitusele.Ainult isetehtud käte desinfitseerimisvahendiga pihustatav alkohol   kui on tehtud määratud kontsentratsiooni alkoholi võib tõestada hästi.Wherekuna hõbedesinfitseerimisvahendid osutuvad tõhusaks, sest neid teevad WHO suuniste kohaselt litsentsitud tootjad.


    Kuidas kasutada hõbedast käte desinfitseerimisvahendit?

    ✔   Pihusta Hõbedane puhastusvahend oma kätele ja lase sel kuivada.

    ✔   Seda pihustit võib kasutada ka mis tahes pinnal, et tagada pikaajaline kaitsekilp.

    ✔   Kasutasin asjade deodoreerimist ümber maja.


    Seega, Hõbedane desinfitseerimisvahend spray on ideaalne ja mugav valik neile, kes tahavad kasutada alkoholi vaba naturaalne käte sanitar.

    Eelmine: Kasutame bensalkooniumkloriidi Mi...

    Järgmine: Kas sa vajad nahasõbralikku kät...