• +86 07608862860
  • Kontakt nüüd
  • Kasutame bensalkooniumkloriidi Mitte- pesupesemisvahendit käte tervise kaitseks

    Vabastusaeg: 2020-07-07 17:38:28  Löögid: 14

    Tänapäeval on paljudel inimestel kiusatus osta käsitsi desinfitseerivad ained, mis tapavad 99.99% et saada lahti nakkustest ja haigustest.Käe pesemine seebi veega on tõhus viis vähendada naha mikroobid ja kõrvaldada ülekandumine nakkushaiguste.


    Pesemine meie käed ei ole alati mugav või võimalik viis, eriti kui me olime väljaspool või haiglates, kuid kasutades käsi desinfitseerijad võivad olla parim alternatiiv seebi ja vee.Me kõik teame, et selles covid19 olukorras anname endast parima, et sellele haigusele vastu seista, pestes sageli käsi.   Käte hügieen on kõige lihtsam viis end kaitsta, kui me läheme.


    Te võite oma kätt desinfitseerida, kasutades seda bensalkooniumkloriidi, mis tapab absoluutselt tõhusalt 99.9% baktereid!


    See bensalkooniumkloriidi vahu puhastusvahend on väga tõhus laiaspektriline steriliseerimine.Poundes mõned väike kogus lisamist võib saavutada suurepärase antibakteriaalne mõju.Seda käte sanitar vahtu kasutatakse tavaliselt igaüks’s leibkonnas ja seda kasutatakse laialdaselt ka meditsiinis.Kui te lähete haiglasse, siis peate seda kasutama sel ajal desinfitseerimisvahendi vahustamiseks.On oluline kaitsta käsi, et kaitsta ennast, kõrvaldades haiguse leviku.

     

    Bensalkooniumkloriidi vahu eelised:

    ü   Kerge stimuleerimata ja kliinilise kasutamise ohutus

    See pudel käte sanitar vaht on täiesti ohutu perekonna kasutamiseks ja kui tegemist on lastega.See võib kergesti avaneda, vajutades pumba dosaatorit kiiresti peale ja siis kaetud hästi, mis tagab saastamata.

     

    ü   Naha, limaskestade ja silmade ärritus puudub ning tal puudub allergia naha suhtes

    On tavaline, et alkoholipõhised käte desinfitseerijad kipuvad kuivama pärast nahale kandmist.Aga selles käes desinfitseerimisvahendi vaht koos bensalkooniumkloriidiga on parim kohaldada, kui teil esineb naha tundlikkus.See toode on ohutu igat tüüpi naha, kuid see ei saa põhjustada kuivust pärast pealekandmist pinnale.

     

    ü   Täis ja tihe vaht, pedantne, puhas kogu pind käed ja nahk

    Me tavaliselt eelistame vahtuva käte desinfitseerimise tunnet, kui asetame selle oma kätele ja kaldume seda järjekindlamalt levitama, et paremini desinfitseerida katvust, mis kindlasti puhastab kogu naha pinna.See käsi sanitar vaht annab rohkem kasutada isegi siis, kui pigistada välja väike kogus vahtu võib levida katta kogu käe, kuid mida mitmekülgsem vaht, seda parem.

    ü   Väike kogus tapab pisikuid 99.99%

    Võidelda bakterite leviku vastu, mis on kliiniliselt tõestanud, et kõrvaldavad 99.99% haigustest, mis võivad põhjustada haigusi.See vahuvastane käte desinfitseerimisvahend on parim kõigile, eriti meditsiinihaiglates.

     

      Lõpuks, see bensalkoonium chloride vaht võimaldab meil pakkuda käsi sanitar valik ilma kuivatamine ja ärritav meie nahka, mis on ohutu kasutada mitu korda päevas.See võib aidata meil pakkuda parimat moodust käeinfektsioonide vastu kaitsmiseks.Seda mitte-rasket pudelit on mugav kanda, kui oled haiglas või Wher&&35101.Me soovitame seda toodet teile.

    Eelmine: Kuidas valida käsitsi sanitar aj...

    Järgmine: Miks valida kasutada Hõbedane k...