• +86 07608862860
  • Kontakt nüüd
  • Kas sa vajad nahasõbralikku käte desinfitseerimisvahendi pihustit?

    Vabastusaeg: 2020-07-07 17:39:23  Löögid: 18

    Selle COVID-19 pandeemia kriisi ajal võtame kõik ennetusmeetmeid.Kuigi käte pesemine vee ja seebiga on üks targemaid meetodeid, on käte desinfitseerimisvahendi kasutamine seebile ja veele kättesaamatuse ajal suurepärane alternatiiv.Samuti on see#39 üsna mugav alternatiiv.


    Veelgi enam, kõige mugavam on desinfitseerimisvahendi spray, lihtsalt vaja pihustada kätele, kehale või mis tahes muu pind, mida soovite desinfitseerida.Sellist desinfitseerimise pihustid saab kasutada puhastamiseks erinevate esemete ja pindade.Meie pere pakk desinfitseerimine pihustid on saadaval, mida saab kasutada desinfitseerida oma köögi loendurid, elutoad, külalistetoad, tualetid, vannitoad, sissepääsud ja väljapääsud jne.


    Siiski, kui see tuleb kohaldada nahale või mis tahes muu viis saada kokkupuutesse nahaga, mõned käte desinfitseerimise pihustid põhjustavad naha kuivust ja ärritust.Kui sa oled üks neist tundliku nahaga inimestest, vajad sa naha-sõbralikku käte desinfitseerimisvahendit.Alkoholi baasil pihustatud niisutusainete abil saab vältida kuivust, kui te lihtsalt kogete kuivatatud nahka, kuid see ei pruugi vältida ärritust.Et võidelda nii kuivuse ja ärrituse vastu, peate kasutama loomulikku käte desinfitseerimisvahendi pihustit.Nagu Cleanwell looduslike käte desinfitseerimisvahendi spray, Igaüks loomulik käsi sanitar spray, jne.


    Meil on loomulik käte desinfitseerimise pihusti   eri kogustes.Et rahuldada kõiki teie desinfektsioonivajadusi sellises kriisis, peale perepakendite, on meil ka tasku desinfitseerimisvahendi pihustid.   erineva suurusega.


    Meil on kaks pakendi kategooriat:

    ⮚   Tasemepakk - 50ml, 60ml ja 100 ml

    ⮚   Family pack - 300ml, 500ml, ja 1000ml


    Erinevus pihusti ja geeli vahel


    Meie Hõbedane ioon on loomulik käte desinfitseerimisvahendi pihusti.   Hõbedane ioon ja vesi.See on ka väga tõhus antimikroobne spray alkoholi baasil pihustid.

    Vaatame siis, kuidas pihusti on parem kui geel.

    Ei mingit teravat haisu.

    Mõnel alkoholil põhineval geelil on terav lõhn, vähestel inimestel on nii kõrge lõhn.VadakLisaks sellele sisaldavad meie tooted kahjulikke kunstlikke lõhnu.

    Kiire kuivatamine

    Alkohol- geeli kasutamise ajal ei tohi seda enne kuivatamist ära pühkida.See võtab umbes 15-20 sekundit.Enne nimetatud intervalli puhastamine võib jätta kasutamise ebaefektiivseks.Siiski, rääkides meie loomulikust desinfitseerimisvahendi pihustist, on sellel kiire kuivatamine umbes kümne sekundi pärast.

    Kerge ja ärritav

    Alkohol- põhised käte desinfitseerimisvahendid võivad mõnikord põhjustada ärritust, eriti tundlike nahaga inimestele.Sanitar geelid kõrge alkoholi kontsentratsioon võib olla karm nahale ja põhjustada kuivus, kui kasutatakse ilma niisutav ained.Wher&35;101, sest meie loomulik spray on kerge ja nahavaba.

    Niisutamise funktsioon

    Tavapärase alkoholi baasil geelide sagedane kasutamine põhjustab naha kuivust alkoholi tugeva toime tõttu.Nad võivad teha naha kuivaks, kui nõutud kogus pehmendavad ei ole kohal, et tasakaalustada mõju alkoholi.Wherekuna meie naturaalne spray on lisatud niisutusaineid, et vältida naha kuivust ja säilitada naha niiskustaset.

    Seega, meie Hõbedane ioon, loomulik käte desinfitseerimisvahendi pihusti   ületab alkoholi baasil geele.Ilma alkoholisisalduseta, meie toode sisaldab hõbe ioonid, et tappa 99.9% pisikuid.

    Meil on tualett puhastusvahend spray   mis on nii tõhus, et seda saab kasutada ka tualettistme desinfitseerimisvahendina   Teie hügieeni vajaduste rahuldamiseks.See on ilmselt   Parim tualeti istme desinfitseerimisvahendi pihusti.


    100% Ohutu ja looduslik toode

    " Kuna meie 100%-line loomulik ja ohutu kasutada toodet,   Me lubame edendada ohutumat hügieeni. " Jah.


    Saadaval taskus pihustatava sanitari abil   Meie toode on väga nahasõbralik ja ohutu.See sisaldab kõiki ohutuid koostisosi ilma alkoholi, keemiliste pigmentide ja kunstlik aroom või essents.Ilma kunstlike värvide ja pigmentideta, meie toode on läbipaistev värvi ja on kerge lõhn.Valmistatud 100% looduslikest koostisosadest meie toode on ühekordne puhastusvahend ja võimas desinfektsioonivahend.


    Eelmine: Miks valida kasutada Hõbedane k...

    Järgmine: Mis on parim naturaalne deodoraator?