• +86 07608862860
  • Kontakt nüüd
  • Kuidas valida käsitsi sanitar ajal COVID-19?

    Vabastusaeg: 2020-07-07 17:37:25  Löögid: 5

    Me kõik oleme teadlikud COVID-19 või Novel coronaviruse puhangust, mille kuulutas välja Maailma Terviseorganisatsiooni pandeemia.COVID-19 kriis on mõjutatud mitmetest maailma riikidest.See on kõikjal uudistes, kogu aeg.COVID-19 kohta edastatakse palju teavet ennetamise kohta.Siiski on üks parimaid viise, kuidas end turvaliselt tunda, pesta käsi korrapäraste ajavahemike järel seebist ja veest.Aga kui seep ja vesi ei ole kättesaadavad, käsi desinfitseerib abivahendid kõrvaldamiseks kahjulikud pisikud.

    Käsi desinfitseerimisvahendi geelid ja desinfitseerimisvahendid on sama olulised kui maskid.Terviseeksperdid väidavad, et pikki tunde püsib koroonviirus erinevatel pindadel, mida katsutakse regulaarselt kätega.Meie käed puutuvad kokku erinevate asjadega kogu päeva jooksul.Kui me ei puhasta või pese oma käsi õigeaegselt, võivad nakkusohtlikud mikroobivahendid t õenäoliselt põhjustada kahjulikke haigusi, kui meie käed puutuvad kokku silmade, nina või suuga.Seetõttu on soovitatav sageli käsi puhastada.Kuna me suudame35;39;t kanda seepi & vesi iga kord ja iga kord käte kohese sanitari geelid mida peetakse mugavamaks.

    Kuidas valida ideaalne käte sanitar geel?

    Kaks peamist tüüpi käte desinfitseerijad geeli valmistised on olemas: alkoholipõhised ja alkoholivabad desinfitseerijad.Alkoholivabad käte desinfitseerijad sisaldavad alkoholi asemel bensalkooniumkloriidi.See võib vähendada mikroobivastaseid aineid, kuid on#39;t t õhus nagu alkohol.

    Siin on mõned olulised asjad, mida otsida, kui sa valid ideaalne sanitar ise:

    Alkoholi kontsentratsiooni 60%-st suurem

    Kui sa oled ostlemas kohese käte desinfitseerimisvahendi geel Veendu, et valid alkoholi baasil käte desinfitseerimisvahendi geeli koostis mis sisaldab alkoholi, tavaliselt isopropüülalkoholi, etanooli (etüülalkoholi) või n-propanooli 60–95% kontsentratsiooni vahel.Alkohol on tuntud oma potentsiaali tappa enamik pisikuid.

    Niisutatavad ained kuivuse vastu võitlemiseks

    Käte desinfitseerimisvahendi kasutamine võib sageli käed kuivaks teha.Vali sanitar, mis sisaldab ka aloe, vitamiin E, glütseriin või glütserool, mis toimib pehmendav, et vältida oma käed kuivatamine tõttu alkoholi.

    Ei mingeid kunstlikke lõhnu ega kemikaale.

    Otsi desinfitseerimisvahendit, millel puudub kunstlik aroom ja kahjulikud kemikaalid. & allergeenid, nagu parabeenid, nafta koostisosad, ammoniaak, fenoksüetanool ja trietanoolamiin.Kui teie käsi on hästi lõhnastatud, on see tõenäoliselt täis mürgiseid kemikaale.

    Apt Pakend

    Puhastajate otsimine saadaval pudelis koos pumbaga, mitte pigistada pudelid.Need on üsna lihtne ja mugav kõigile kasutada.Koheste käte desinfitseerimisvahendite geelid on saadaval eri koguses pakendites, nagu 50ml, 60ml, 100ml, 2500ml, 500ml ja 1L.

    Lisaks, kui kasutate kohese käte desinfitseerimisvahendi geel tagama, et te kasutate seda õigesti.Pudeli tagaküljel leiate juhised, kuidas seda kasutada. See on hea.Järgige õiget tehnikat.Pane mündi suurune geel oma ühe käe peopesale ja hõõru seda õrnalt mõlema käega, kuni desinfitseerimisvahend aurustub või kuivab.See võtab umbes kakskümmend sekundit.Ärge puhastage desinfitseerimisvahendit enne, kui see kuivaks läheb.See eemaldab 99.9% kahjulikke haigusi põhjustavaid pisikuid ja aurustub kiiresti, jättes käed puhtaks ja värskeks.Õigel kasutamisel, käte desinfitseerimisvahendi geel pakub mitmeid eeliseid pesemine käed seebi ja veega ja aitab ennetada COVID-19.


    Eelmine: Kas vahtkäsi on tõhus?

    Järgmine: Kasutame bensalkooniumkloriidi Mi...