• +86 07608862860
  • Kontakt nüüd
  • Kas vahtkäsi on tõhus?

    Vabastusaeg: 2020-07-07 17:36:46  Löögid: 5

    Käte desinfitseerimisvahendil on omadused, mis võivad eemaldada teie kätel olevad kahjulikud mikroobivastased ained ja takistada mikroobide ülekandumist.Käte desinfitseerimisvahendid on saadaval mitmesugustes vormides, nagu vedelik, vaht ja kergesti voolav geeli käte desinfitseerimisvahend.

    Käte hügieeni säilitamine on väga oluline, sest kätel olevad pisikud võivad levida näole, suule, silmadele, ninale ja muudele kehaosadele puudutamisel.Kui seep ja vesi ei ole kättesaadavad või sul ei ole piisavalt aega käsi põhjalikult pesta, võib desinfitseerimisvahend olla käepärane aseaine käsitsi pesemiseks.Koheste käte desinfitseerijad võivad kiiresti ja tõhusalt tappa baktereid ja enamik viiruseid teie nahal.

    Foom hand Sanitizer kompositsioon

    A vaht käte desinfitseerimisvahend töötab, moodustades lather üles.Vaha desinfitseerijatel on toimeaine, mis on kvaternaarne ammoonium, bensalkooniumkloriid.Vastupidiselt alkoholipõhistele toodetele on alkoholivaba vahu sanitarid üldiselt madalamad kui 0.1% bensalkooniumi kontsentratsioonist.Siiski pakuvad nad peaaegu sama kaitse taset.Peamiselt vesi on ülejäänud sisu.See on ka võimendatud naha niisutavad nagu vitamiin E ja aloe ekstrakt.Need on suhteliselt mittetoksilised bensalkooniumi madalate kontsentratsioonide tõttu ja need ei ole ka tuleohtlikud.

    Mõni hetk vahtkäsi desinfitseerivad ained sisaldavad antiseptilist ja biosertifitseeritud etanooli, mida peetakse etüülalkoholi alternatiiviks.Koheselt vahutavad käte desinfitseerijad eemaldavad bakterid ilma veeta.

    Foom Hand Sanitizer vs. Alkohol-põhised Sanitizerid

    Let' vahtkäsi desinfitseerivad ained alkoholipõhised geeli desinfitseerivad ained

    Erinevalt geelist käsitsi hõõruda alkoholi koostis, vaht käte desinfitseerimisvahend ei libise kergesti kätelt maha.Alkoholi geel puhastab mõnikord käed külge pannes peaaegu vedelikku.Sageli on raske hallata selle kasutamist ilma pritsimata.

    Vaha desinfitseerimisvahendid on lihtne rakendus, mis tekitab mullid, mis rulluvad nahale, muutes kerge puhastuse.Wherekuna geeli sanitajad tekitavad lihtsalt katte üle käe, mis nõuab intensiivsemat pingutust, et seda igale käele levitada.

    Vahva käte desinfitseerijad on kleepuv tunne käed pärast pealekandmist.Paljud tavapärased alkoholi desinfitseerimisvahendid sisaldavad polümeeri paksendamiseks ja muid koostisosi, mis võivad pärast manustamist kleepuda.

    Alkoholi baasil valmistatud tooted bakterite kõrvaldamiseks, kuni nahk kuivab.Where, sest isegi pärast lahuse kuivatamist, bensalkooniumil põhinev vahtkäsi desinfitseerivad ained pakkuda kaitset mõnda aega.

    Vahva käte desinfitseerimisseadme mullide taaselustamine ja lõhkemine aitab eemaldada mustust ja surnud naharakke ning tõhusalt pärssida pisikuid ja baktereid.Wherekuna alkoholil põhineval geelil on staatiline seisund, mis tagab idukaitse, kuid üksnes püüab lõksu mustuse ja surnud naharakud.

    Vahva käsihügieeni seadmete tõhusus

    Euroopa Liidu vahtkäsi desinfitseerivad ained võib kokku võtta järgmiselt:

            Suur kasu on lahustuv vaht käte desinfitseerimisvahend on see, et see saab hoida käed, kui seda ümber.

            Koheselt vahustatud käte sanitar see lihtsalt libiseb kätelt maha, erinevalt alkoholipõhistest geelijuhtidest.

            Vahva käte desinfitseerimisvahend on üsna lihtsam levitada ümber käed.Mull vahtras, mis sellest moodustus, katab käed täielikult.

            Nad tegutsevad kiiresti ja tõhusalt, tappes 99.99% mikroobid umbes 15 sekundi.

            Need pole tuleohtlikud, erinevalt alkoholipõhistest puhastusvahenditest.Seega vähendada tõsist riski.

    Seega, vahtkäsi desinfitseerivad ained on ka tõhus nagu alkoholi baasil geeli sanitarid ja isegi on mõned eelised selle üle.Teie toote valik sõltub lihtsalt toote individuaalsetest valikutest ja sobivusest.


    Eelmine: Kas alkoholi käsihügieeni geeli...

    Järgmine: Kuidas valida käsitsi sanitar aj...